Steun Ons

Hoe kan men ons steunen ?

Partnership

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden waarbij door SOMIVAL een return wordt gegeven aan de partner, afhankelijk van de gekozen formule.

De mogelijkheden voor return zijn:

  • Opname van het logo of naamsverwijzing op invitaties, folders die uitgegeven worden ter gelegenheid van belangrijke evenementen.
  • Opname van het logo in de website.


Voor de gekozen formule wordt een factuur opgemaakt.

Beschermcomité

Een steunformule die toegankelijk is voor iedereen!

Hoe lid worden van ons beschermcomité?
Steun vanaf 10 euro, te storten op rek BE20 8804 8913 3156 van de vzw SOMIVAL - P/a Marnix Arno, Boterbloemstraat 8 te 8790 WAREGEM, met vermelding “SOMIVAL Beschermcomité”.
Op verzoek kunnen wij voor bedrijven een factuur opstellen vanaf 50 euro.

Bij iedere communicatie in verband met onze activiteiten wordt melding gemaakt van dit Beschermcomité, dat onder voorzitterschap staat van Mevrouw Yolande Dhondt, ere-burgemeester van Waregem.
De leden van het SOMIVAL Beschermcomité worden uitgenodigd naar alle manifestaties, huldigingen, etc.

Goed doel

Organisaties (serviceclubs of andere verenigingen) of privépersonen kunnen een actie of project opzetten met SOMIVAL als goed doel. Bepaalde projecten kunnen ook jaarlijks terugkomen, zoals bvb de wortelkaarting, georganiseerd door de werkgroep Chantal Coussement.

Logistieke steun

Naast de financiële steun is er voor de werking van SOMIVAL ook behoefte aan logistieke hulp bij de organisatie van wedstrijden en acties.

Bij interesse kan steeds contact genomen worden met
Lucien De Bels – 0477 23 76 58 – steunons@somival.be