jun  26 2018

4e editie Beat-Run

Ivan Beel, SOMIVAL-coördinator bij de Beat-Run, meldt dat die 4e editie gepland is op 7 en 8 december 2018. Er werd ons reeds meegedeeld dat ook voor deze editie SOMIVAL als goed doel verbonden is aan dit ondertussen bekend geworden event.

Op zaterdag 8 december is er de competitiedag Powerchair Hockey Superleague in het Jeugdcentrum. Twee jaar geleden was dit ook zo dat beide activiteiten samen vielen. Ervaring leerde ons toen dat qua medewerkers beide activiteiten op zaterdag 8 december zeker haalbaar zijn.

De medewerking van SOMIVAL aan de Beat-Run is erg belangrijk en de coördinatie van bestuurslid Ivan Beel is doorslaggevend voor de keuze van SOMIVAL als goed doel.

Wij rekenen terug op de medewerkers die zich bij de vorige edities hebben ingezet en doen ook een oproep aan nieuwelingen. Denk ook aan vrienden en familie. Gelieve een berichtje te geven aan Ivan (0471 108 884 - ivan.beel@skynet.be).

SOMIVAL zal ook als club deelnemen en de inschrijvingskost ten laste nemen. Mia Frère zal ook dit jaar terug instaan voor de praktische regeling van deze inschrijving.